Naturlig Skonhet Hemligheter

Omedelbar Naturlig skönhet tips, naturliga skönhetsprodukter recensioner och mycket mer ...

De 20 Bästa Naturliga Skönhetsprodukterna

Publicerad 2014-09-01 08:03:00 i Generally,

 

 

 

Att leta sig fram bland skönhetsprodukter kan vara som att leta efter en specifik orkidé i en djungel. För ett par år sen stod det mellan traditionella produkter som höll sig länge och gav bra resultat, och naturliga produkter som var en lyx och en färskvara. Idag ser fältet lite annorlunda ut. Givetvis är det också svårt att hitta en produktserie som passar alla lika bra med tanke på att alla har olika hudtyper, men här kommer en lista som kanske åtminstone kan ge en bra utgångspunkt: 

Helt naturliga produkter från Sverige. Björk &Berries har på kort tid tagit sig en plats bland självklarheterna på den ekologiska stjärnhimlen. Med ett omfattande arbete för hållbar produktion och en genomgående idé om att ekologisk kroppsvård är den bästa väver de in allt från skogens mystik till naturens välgörande egenskaper i sin profil. Hela serien (som dessutom till och med innehåller ett doftljus, vilket gör den bäst i min bok) finns att beställa direkt från Björk &Berries hemsida, men priserna är tagna från kicks för att de ska bli enklare att jämföra: 

 

 

  1. White Forest Body Wash - 160 kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En produktserie bestående av sex produkter som tillsammans håller dig ren och mjuk, med innehåll helt baserat på naturliga och till stor del även ekologiska ingredienser. 

 

 9. Body OilBergamot - 229 SEK

 10. ShampooBergamot - 139 SEK
 
 

BurtsBeesär ett märke som varit med länge. Med produkter till stor del baserade på restprodukter från biodling och med historia ända från 80-talet hamnar de ofta högt i konsumentundersökningar. BurtsBees har inga specifika serier, men ett par produkter går bra hand i hand: 

15. Milk & Honey Body Lotion - 149 kr
 
16. Citrus & Ginger Root Body Wash - 129 kr
 
 
17. Radiance Serum - 249 SEK
 
18. Honey & Grapeseed Hand Cream - 119 kr
 
 
19. MoreMoistureShampoo - 139 SEK
 
 
20. MoreMoistureConditioner - 139 SEK
 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela